Een kinderbadjas met naam, reken maar dat ook jouw kind daar wel oren naar heeft! Een badjas met naam is helemaal “van jou”, en dat vinden kinderen heel leuk. Zeker als er ook broers en zusjes zijn vinden ze een badjas met hun eigen naam erop belangrijk. Kinderen zijn druk bezig met het ontwikkelen van hun persoonlijkheid, eigen spulletjes spelen daar een grote rol bij. Je doet je kroost dus zeker een plezier met een kinderbadjas met naam!

Kinderbadjassen borduren

Een badjas met naam is een gewone badjas waar een naam op is geborduurd. Als je online bestelt kun je een naam opgeven, die wordt dan voor bezorging op de badjas aangebracht. Alle namen zijn mogelijk, maar natuurlijk kunnen ook woorden of grappige zinnetjes op de badjas worden geborduurd. Denk aan “broer”, “zus” of iets als “de sterkste” – laat je kinderen zelf maar iets bedenken, dat kunnen ze best!

kinderbadjas-met-naam

 

Met naam, logo, tekening: alles is mogelijk

Namen, teksten – dat is leuk, maar kinderen zijn creatief, die willen meer. Een badjas met het logo van hun favoriete club? Een mooi ontworpen prinsessenbadjas? Een zebraprint, een tekening…? De fantasie van kinderen heeft geen grenzen. Gelukkig heeft het aanbod van de webwinkel badjasparadijs.nl ook nauwelijks grenzen. Er is keuze te over, voor oud maar dus ook voor jong.

Wees creatief, deel je ideeën op de site en kijk wat badjassenparadijs.nl ermee doet! Je kinderen groeien op in een wereld vol beelden en kleuren. In die wereld ontwikkelen zij hun persoonlijkheid. Eigenzinnig, anders dan anderen, want zo is de tijd waarin we leven. Ook een ontspannen kledingstuk als een kinderbadjas moet passen in die tijd. Daarom is een badjas borduren zo populair: ze zijn persoonlijk. Met een eigenzinnige tekst ben je zeker anders dan anderen!

Badjas met naam bestellen

Wil je een badjas met naam kopen voor je kind? Dat kan heel eenvoudig in de webwinkel van badjas.nl. Met behulp van de foto’s en de informatie kun je snel een kinderbadjas met naam uitzoeken. Doe dat samen met je kind, dan is de badjas die je bestelt zeker heel persoonlijk! Geef op welke naam of welke tekst jullie op de badjas willen zetten, dan zorgt badjas.nl voor een persoonlijke kinderbadjas.